Bekijk per categorie

Energie besparen in huis

Er zijn talloze manieren om energie te besparen in je woning, en het hoeft niet altijd ingewikkeld of kostbaar te zijn. Denk aan eenvoudige aanpassingen zoals het verbeteren van de isolatie of het kiezen van energiezuinige verlichting. Maar ook grotere investeringen zoals zonnepanelen of warmtepompen kunnen op lange termijn veel opleveren. In onze gidsen leer je welke stappen je kunt zetten om het energieverbruik van je woning te verminderen, passend bij jouw budget en wensen.

Duurzaam bouwen en verbouwen

Als je gaat bouwen of verbouwen, is dit hét moment om duurzame keuzes te maken. Van het gebruik van gerecyclede materialen tot het integreren van systemen voor water- en energiebesparing: elk onderdeel van de bouw kan bijdragen aan een milieuvriendelijker huis. We laten zien hoe je duurzame materialen kunt kiezen en waar je op moet letten bij het ontwerpen van een energiezuinige woning. Zo zorg je ervoor dat je huis niet alleen comfortabel is, maar ook beter voor het milieu.

Voor een groenere toekomst

Met duurzame keuzes creëer je niet alleen een comfortabeler huis, maar draag je ook bij aan een schonere toekomst. In ons Duurzaamheid & Energie gedeelte ontdek je hoe je bewuster kunt omgaan met energie en grondstoffen, zonder in te leveren op comfort of stijl. Laat je inspireren door de nieuwste innovaties en eenvoudige tips om jouw woning zo groen mogelijk te maken.