Bekijk per categorie

Ruimtelijke indeling en styling

De juiste indeling maakt een wereld van verschil. In onze gidsen vind je handige tips over hoe je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte in je huis. Leer hoe je verschillende kamers functioneel kunt inrichten, zonder in te leveren op sfeer en stijl. Of je nu een open woonruimte wilt creëren of juist knusse hoekjes wilt maken, wij geven je de tools om slimme keuzes te maken bij het indelen en inrichten van jouw woning.

Materialen en afwerkingen

De keuze voor materialen en afwerkingen bepaalt de uitstraling en het comfort van je huis. Van vloeren tot wanden, we laten je zien welke materialen passen bij verschillende stijlen en hoe je de juiste balans vindt tussen praktisch en mooi. Of je nu gaat voor een stoer industrieel interieur met beton en staal, of juist voor een warme sfeer met hout en zachte stoffen, wij geven je inspiratie en voorbeelden die je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Maak van je huis een thuis

Je huis is een plek waar je jezelf moet kunnen zijn. Met de tips en inspiratie uit ons Binnenhuis gedeelte creëer je een leefomgeving die niet alleen praktisch is, maar ook helemaal aansluit bij jouw persoonlijkheid en leefstijl. Van de grote verbouwplannen tot de kleinste details, wij staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van de inrichting van jouw droomhuis.